Friday, March 20, 2009

**A****

wah....membawa banyak makna tw nama ni!!!!

**A****

Insan ketiga yang wujud dalam hidupku slps mirul dan hud...
aku sayang dia sgt2....aku xpnh syg org sgt2...
tp sygnya,hubungan kitorg xkekal lama...
juz bertahan selama 7 bln jer...
actually kitorang xpnh jmpa pn disebabkan jauh...
tp pas pts,kitorg da rezeki nk jmpa...
kt kl sentral....
aku doa agar dia n awek dia bahagia n kekal bahagia...
amin....
wlopn ht aku terluka disebabkan dia....
tp aku masih menyayanginya....

**A****

bdk kptm alor star....
aku baru nk menyayangi dia di saat dia memerlukan aku...
wlopn ms tu aku xblh nk syg dia....
aku dh jujur dgn dia yang aku xblh syg dia lbh dari seorang kwn....
wlopn ms tu aku dh solo but not available yer...
dan nsb bek dia blh fhm situasi aku....
dan aku doa agar dia blh jmpa insan yang blh menyayangi dia....
insya-allah....


**A****

aku rasa 'dia' ni bru wujud dalam hati aku baru2 ni....
tp aku cuba menafikan kehadiran dia dlm ht aku disebabkan dgn sbb2 tertentu....
wlopn msg2 single tp msg2 not available....
tp dlm ht aku da juga secebis keinginan utk bersamanya.....
'ya allah,jika dia benar utkku dktkanlah hatinya dgn hatiku...
jika dia bukan ntkku,pasrahkan htku dgn ketentuanMu itu...'
AMIN.............

4 comments:

Naz-@Rain~ said...

Hmm rasenye tau kot..
Khairul Akmal.
time kacih. xD
hahaha saje je cari gado. huk2
xde la.

pinky gurlz said...

tw dh....
ang tu mmg ska cri gduh dgn aku....
xpuas ht apa pn xtw r...
hehehe

tiena90 said...

hahahhahaha :D
khai ar tu...
kan kan kan?
heeeee ^_____^
gambatekudasai-ne~

pinky gurlz said...

bkan khai la sayang2 ku skalian....
dia ialah insan lain ok...
harap maklum...